perjantai 4. heinäkuuta 2014

Loppuviikon puuhia

Meillä on tällä viikolla käynyt hyvä tuuri ulkoilusäiden suhteen! Tuntuu, että melkein joka päivä on satanut kaatamalla vartti ennen uloslähtöä, sitten sade on tauonnut ja taas kun olemme ehtineet sisälle sateensuojaan, vettä on taas alkanut tulla taivaan täydeltä. Ehkä säiden herra on ymmärtänyt jotain väärin, näitä lapsia ei nimittäin yhtään haittaisi lätäköt ja sade!




Eilen lähdimme iltapäivällä vähän kauempaan puistoon eväsretkelle. Kummasti vähän tylsäkin puisto on lapsista kiva, kun se on uusi. Vai onkohan tästä porukasta eväät ihan missä vaan kivoja... luulen niin.

Paneroitua nektariinia? Innokkaalta yksivuotiaalta meinasi tipahdella hedelmänpalat hietikkoon.


 Puiston muita viihdykkeitä:
.



Tänään iltapäivällä aurinko porotti niin kauniisti, että lähdimme ex tempore uimaan. Mieheni lähti vielä mukaan, niin oli hengenpelastajiakin riittävä porukka tälle laumalle. Vesi taisi kyllä olla vielä sen verran viileää, ettei hengenpelastustehtäviä tullut eteen, eikä ollut lähelläkään... kaksi pienintä kastelivat suosiolla jalkansa vain polviin asti ja vain nelivuotias rohkeni syvemmälle. Lapsilla oli niin hauskaa! Itsellekin tuli kunnon kesäfiilis rannalla loiskuttelusta, vaikka en minäkään kastautunut polvia pidemmälle.


Ensi viikolla on ötökkäviikko, luvassa muutama hauska ötökkäjuttu! :)




1 kommentti: