tiistai 23. syyskuuta 2014

Viime viikon puuhia

Viime viikolla emme tehneet mitään kovin ihmeellistä. Tai oikeastaan, niinhän ei saisi kuulemma ikinä sanoa, koska vapaa leikki on lapsille juuri sitä ihmeellistä. Ja sitä tehtiin... ja tehtiin kyllä jotain muutakin.

Tiistaina jumpattiin. Jo alkoi ujoinkin reipastua kiipeilemään ja hyppimään, eikä hoitotäti kerennyt juuri kameraansa käytellä. Hauskaa oli!


Keskiviikkona käytiin kirjastossa. Kamalasti kirjoja ja ihanat pehmeät lueskelupaikat... Jokaiselle löytyi jotain mieluisaa luettavaa. Hyvin huomaa lasten ikäerot kirjastossa käydessä, neljävuotias keskittyisi lukemiseen vaikka tunnin muuta huomaamatta, kaksivuotias vartin ja yksivuotias ehkä minuutin.


Teimme muovailuvahaa itse. Valmistuessaan muovailuvaha oli ihan kelvollisen ja hyvin muovailtavan oloista, mutta muovailtaessa se ikään kuin suli käsiin. Pitää vielä jatkaa paremman ohjeen etsimistä.Torstaina pakkasimme eväät reppuun ja lähdimme iltapäiväksi metsäretkelle. Tämä on ihan parasta, minusta ja lapsista! Metsässä muuten äänekkääseen porukkaan laskeutuu hiljaisuus. Joku kipittää polkua pitkin, toinen kiipeää kivelle ja kolmas etsii puolukoita mättäästä. Ja kun kahden tunnin jälkeen sanoo, että olisi aika lähteä kotiin, tulee vastaus "ei vielä". Vaan viihtyisihän tuota metsässä kuka vain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti