perjantai 14. marraskuuta 2014

Bill & Betty Bricks

Oma lapseni sai muutama vuosi sitten tämän Bill & Betty Bricks -logiikkapelin joululahjaksi. Sen jälkeen tätä peliä on hyödynnetty lähinnä palikkatorneissa ja aikuisten pelihetkissä. Pelissä on 60 erilaista haastetta, joiden mukaan täytyy rakentaa palikoista korkeita rakennelmia. Vaikeimmissa haasteissa riittää aikuisellekin miettimistä. Pelin ikäsuositus on viidestä vuodesta eteenpäin.


Lapsi on nyt 4v ja kaivoimme viikon alussa pelin kaapin perältä. Helpoimmat haasteet onnistuivat oikein hienosti, kun aikuinen oli vieressä ohjeistamassa. :)

Alkutilanne:

 Näinkö se meni?

Ja sitten ratkaisu löytyi seuraavalta sivulta... Oma neljävuotiaani oli aivan innoissaan tekemässä vaikeampia tehtäviä suoraan ratkaisujen pohjalta ja luulen, että siinä on ihan tarpeeksi haastetta hänelle hetkeksi.


Iltapäiväulkoiluilla on tullut jo hämärää. Me kaivoimme taskulamput eetteristä. Paloautolla ajelua otsalampun kanssa...

 ... ja tutkiskelua tavallisella taskulampulla.


Kun hoitolasta tultiin hakemaa, olimme koko porukka pimeässä ulkovarastossa tutkimassa taskulampun valossa tavaroita. Hah. :) Odotamme innolla iltapäivien pimentymistä, koska taskulamppujen kanssa juoksentelemisesta ulkona tulee vielä paljon hauskempaa! Minusta tuntuu siltä, että otsalamput toimivat lapsilla melkein tavallisia taskulamppuja paremmin. Nämä peruslamput kun pyörivät lumessa ja kaikessa märässä ja tippuvat tuon tuostakin kädestä ja hajoavat alta aikayksikön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti