maanantai 10. marraskuuta 2014

Peukkula-päivä

Olemme jo jonkin aikaa lasten kanssa puuhanneet Peukkulaan lähtöä ja tänään se sitten vihdoin tapahtui. Peukkula ei ole meitä erityisen lähellä, mutta kuitenkin siedettävän matkan päässä, joten pääsimme sinne kävellen. Peukkula on paikallinen ihan mahtava lasten sisäleikkipaikka ja kesäaikaan myös ulkoalueet ovat mainioita. Ihmettelen kyllä välillä, millä rahalla tämä valtava paikka toimii, koska olemme monesti olleet Peukkulan ainoita asiakkaita. Toisaalta onpahan helppoa vahtia lapsia, kun ei ole muita lapsia tiellä vilistämässä. ;)

Ja sielläpä sitä pompittiin...

...kiivettiin...

... ja leikittiin.

Asiasta innostunut automies löytää mistä tahansa pikkuautoja. 

Hurjia loikkia pallomereen...

Välillä siirryimme rauhoittumaan satuhuoneisiin. Prinsessahuoneessa oli ihania prinsessahepeneitä ja leikkiruokia ja keittiövälineitä. Tämä on se juttu, miksi tykkään Peukkulasta enemmän kuin esimerkiksi Hoplopista, Peukkulassa kun on mahdollisuus välillä leikkiä jotain muutakin kuin hillitöntä kaahottamista ja riehumista (vaikka paikkansa toki silläkin on).

Perhepäivähoitajan herkkuhetki, sieni ja kaksi muffinssia pöytääntarjoiltuna.

Yksivuotiaan teehetki.

 Ruuaksi tänään uunirapua.

Helmiä (näistä tuli riita, neljät helmet eivät millään  riitä kolmelle koristautujalle).

Prinsessa Kristiina kattaa pöytää.

Kyläkaupan valikoimaa:

Kyläkaupan myyjä laskeskelemassa ostosten hintaa...

Ja sisällä oli ihan oikea autokin, jossa sai sisällä myllätä mielin määrin! Jos oikein tarkasti katsoo, autossa näkyy kaksi päätä. Kolmas pää on tainnut kumartua tutkimaan auton ominaisuuksia ja mittaristoja...

Ja vaikka kuinka paljon kaikkea muuta, jota en ehtinyt millään kuvata.

Hauskaa oli! Vaikka niinhän meillä on aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti