tiistai 3. helmikuuta 2015

Ulkoliikuntaa

Eilen harrastimme urakalla ulkoliikuntaa lasten kanssa. Aamupäivällä pakkasimme sukset rattaisiin ja kävelimme läheisille laduille hiihtämään. Porukan isoimmalla on tuliterät monot ja sukset ja hän on aivan innoissaan lähdössä ladulle suihkimaan aina kun mahdollisuus tulee. Minä ja pienemmät lapset liikuimme hitaammin ja neljävuotias hiihteli pitkän suoran päähän ja takaisin aina uudelleen ja uudelleen.

Kaksivuotiaskin pääsi kokeilemaan suksia ja hyvin sujui.Ja sai yksivuotiaskin sukset jalkaan ja sinnillä eteni parikymmentä metriä sukset jalassa. Eikä yhtään saanut auttaa!

Olen kuullut, että tosihiihtäjät saattavat olla tiukkoja näitä pieniä hiihtelijöitä kohtaan, mutta me kyllä saimme ihanan vastaanoton laduilla, useampi ihminen pysähtyi juttelemaan lasten kanssa. Ja kun olimme keränneet kimpsut ja kampsut pois ja lähdössä lounaalle, latukone tuli kuin tilauksesta ajamaan ladun ja uusimaan muussaamamme urat taas viimeisen päälle. ;)

Iltapäivällä lähdimme hetken mielijohteesta vielä pulkkaretkellä liukurit, pulkat ja eväät mukanamme. Mitään grillattavaa ei ollut, mutta tunnelman vuoksi virittelimme grillikotaan myös tulet. Lämmintä juomaa, vähän syötävää ja pulkkamäki, mikäs sen parempaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti