sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä

Perjantaina askartelimme lasten kanssa ystävänpäivän kunniaksi sydämiä. Tämä oli pienemmille tosi mieluisaa puuhaa. Leikkasin itse sydämet ja liimasin ne kontaktimuovin päälle. Sitten vain porukan isoimman silppuamaa paperia kontaktimuovin päälle, toinen kontaktimuovi liimapinnat vastakkain päälle ja ylimääräiset saksilla pois.

Tiedä jo, onko tämä kaikille muille ihan itsestäänselvä tapa piirrellä, mutta tämä pelasti minut kaikelta piirtämisstressiltä. ;) Aina kun minun pitää saada joku suhtkoht säntillinen muoto aikaiseksi, googlaan sopivan kuvion ja suurentelen sen sopivaksi. Sitten laitan paperin tietokoneen ruudun päälle ja  yritän pitää piirtokäden vakaana mallikuvaa jäljitellessäni.


Kaksivuotias teki oman sydämen äidille ja isille kotiinvietäväksi. Aluksi kaksivuotias noudatti säntillisyyttä ja sommitteli yhden paperinpalan kerrallaan sydämeen. Toista sydäntä valmistaessa käytännön järki voitti, kaikki paperisilput kouraan ja sitten vain kumoaminen kontaktimuovin liimapinnalle. Mutta kävi se niinkin!

Yksivuotias tykkää tällaisesta yksinkertaisesta liimailusta valtavasti. Hän olisi voinut istua tässä puuhassa varmaan monta tuntia.

Neljävuotias sommittelee:


Ja tässä meidän sydänjoukkio, tässä on sydämiä ainakin yhdelle isille, yhdelle iskälle, äidille, mummille ja vaarille. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti